Nincs termék a bevásárlókosárba.
Bezárás
Keresés
Filters

Vásárlás és fizetés

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy képeink csak ilusztrációk, kérlük ne azok alapján, hanem a termék nevek alapján vásároljanak. Az elírás és a tévedés jogát minden esetben fenntartjuk. Áraink változhatnak ezért kérjük fizetés előtt várják meg a kollégáink visszaigazolását telefonon, vagy e-mailben! Megértésüket köszönjük! 

Rendezés
Display per page

Termo Teknik Star DK 600 * 2400 Star acéllemez lapradiátor

Dupla soros két konvektorlemezes 600mm magas, és 2400mm hosszú Star acéllemez lapradiátor. A felszerelési egységcsomagot az ár nem tartalmazza!
Hívjon az árért

Termo Teknik Star DK 600 * 2500 Star acéllemez lapradiátor

Dupla soros két konvektorlemezes 600mm magas, és 2500mm hosszú Star acéllemez lapradiátor. A felszerelési egységcsomagot az ár nem tartalmazza!
Hívjon az árért

Termo Teknik Star DK 600 * 2600 Star acéllemez lapradiátor

Dupla soros két konvektorlemezes 600mm magas, és 2600mm hosszú Star acéllemez lapradiátor. A felszerelési egységcsomagot az ár nem tartalmazza!
Hívjon az árért

Termo Teknik Star DK 600 * 2800 Star acéllemez lapradiátor

Dupla soros két konvektorlemezes 600mm magas, és 2800mm hosszú Star acéllemez lapradiátor. A felszerelési egységcsomagot az ár nem tartalmazza!
Hívjon az árért

Termo Teknik Star DK 600 * 3000 Star acéllemez lapradiátor

Dupla soros két konvektorlemezes 600mm magas, és 3000mm hosszú Star acéllemez lapradiátor. A felszerelési egységcsomagot az ár nem tartalmazza!
Hívjon az árért

Saunier Duval Renova Electric 18

A Renova Electric kis lakások, üzletek, hétvégi házak elektromos központi fűtésének praktikus kazánja lehet. Négyféle (6, 9, 18, vagy 24 kW) maximális teljesítményű kivitelben áll rendelkezésre. Költségtakarékos, hiszen a készülékek telepítéséhez nincs szükség gázszolgáltatói és kéményseprői engedélyre, sem évenkénti vizsgálatra és ellenőrzésre, így annak költségei megtakaríthatók.
Hívjon az árért
Rendezés
Display per page